mud magazine
facebook twitter instagram

Weekendtips 3 – 5 februari

01/02/2017

Tekst: Mayke Peeters

Dit weekend is er een met leuke feestjes. Vrijdag in De Effenaar en zaterdag in Het Ketelhuis. Kiezen hoeft dus niet! Feest ze!

Te beginnen met Singlefeestje in De Effenaar op vrijdag. En ja, óók als je geen single bent, ben je meer dan welkom! Dit Singlefeestje heeft namelijk niets te maken met single zijn, maar met ouderwets singletjes uitkiezen! Singlefeestje is in het bezit van duizenden cd-singles. Jouw keuzes mag je persoonlijk overhandigen aan de DJ.

Zaterdagochtend mag je uitslapen, zodat je zaterdagmiddag vanaf 15:00 fris en fruitig aan de zijlijn kan staan tijdens de Powertool Challenge aan het Ketelhuisplein. Verschillende teams strijden hier met een zelfgebouwd karretje, aangedreven door een powertool (boormachine, slijptol etc.) tegen elkaar in een race van 20 meter.

En als je dan nog wat awkward dansmoves overhebt, mag je ’s avonds gewoon blijven en tijdens Silent Ketelhuis zelf kiezen welke DJ je die gunt. Als je wil kun je dus de hele avond switchen tussen het DJ-team van De Burger, Het Ketelhuis of Voorspel #1. Het leukste is natuurlijk om vooral niet naar hetzelfde kanaal te luisteren als de rest van je vriendengroep.