mud magazine
facebook twitter instagram

Weekendtips 24 – 26 februari

23/02/2017

Tekst: Mayke Peeters
Beeld: House Of Rock

Dit weekend is het carnaval hier in Lampegat! Voor de meesten het gezelligste moment van het jaar, voor sommigen dé reden om de deur zo min mogelijk uit te komen. Wij neigen wat meer naar die laatste groep, maar wij vertrouwen erop dat carnavalstips overbodig zijn voor de fanatieke vierders. Vandaar een aantal tips voor een carnavalsvrij carnavalsweekend!

Terwijl de rest van Lampegat het carnavalsweekend inluidt, kun je morgenmiddag bij Seats2meet werken aan je social media skills tijdens Social Friday. Je kunt de hele middag kosteloos deelnemen aan workshops, creatieve sessies en andere leuke bijeenkomsten!

Voor een carnavalsvrije vrijdagavond kun je vervolgens terecht bij POPEI. Tijdens The Magical Electrical Birthday Bash zal daar een exclusief optreden zijn van de psychedelische band Alice D. And The Wild Flowers. Ook zal de sixtiesband The Reaction spelen en komen er verschillende DJ’s.

Zondag zal House of Rock spelen in de Altstadt. Deze band speelt guilty pleasures uit de 90’s van DJ Paul Elstak tot Scooter en van SNAP tot 2 Unlimited. Trek hiervoor gerust je 90’s pekske aan, want een klein beetje carnaval is gewoon prima te handlen.

Fijne (carnavalsvrije) carnaval allemaal!