mud magazine
facebook twitter instagram

Weekendtips 2 – 5 maart

01/03/2017

Tekst: Mayke Peeters
Beeld: TEENS BLOOD

Carnaval is voorbij en Lampegat is weer Eindhoven. Gelukkig is er evengoed nog genoeg te doen in de stad! Het wordt een veelzijdig weekend met muziek, tweedehands kleding én lekker eten.

De organisatie TEENS BLOOD heeft al bands uit heel Europa naar Eindhoven gehaald. Vrijdagavond doen ze dat weer, tijdens de zevende editie van hun TEENS CLUB NIGHT bij het TAC. De bands New Folder, Copy (Nederland), Yahniani (Israel) en Alarido Mongólico (Madrid) komen allemaal fris van de Design Academy Eindhoven. Er wordt afgesloten met een optreden van de special guest Tôle froide, een garageband uit Lyon.

Met carnaval zullen er vast een aantal van je kledingstukken besmeurd zijn geraakt onder bier, confetti of andere zaken. Bij Dynamo kun je zaterdag tijdens SecondFashion terecht voor een nieuwe outfit.  Het is een project van vier studenten Sociale Studies in samenwerking met Doe Je Ding Eindhoven, met als doel om goedkope kleding aan te bieden.

Zondag gaat er in de Vershal een smakelijk nieuw concept van start: Proeverij het Veem. Bij elke ondernemer kun je consumptiebonnen inwisselen voor gerechtjes naar keuze. Zo leer je alle smaken van de Vershal kennen; en die keuze is reuze!