mud magazine
facebook twitter instagram

waarom mud?

Een magazine start je niet zomaar. Tenminste, als je het goed wilt doen. Toch hebben we het gedaan. Onze drijfveren? Liefde voor mooie magazines, liefde voor de stad en het ontbreken van een tof blad voor ons in de regio Eindhoven deed ons besluiten in dat gat te springen. Gekkenwerk zegt de een. Supergaaf zegt de ander. Die laatste reactie krijgen we gelukkig het meest. We weten dat we niet de enigen zijn die behoefte hebben aan een magazine als Mud. Wij geloven dat het tijd is voor een magazine dat laat zien hoe geweldig Eindhoven is in al haar facetten. En dat met diepgang en een spannend randje. De lezer moet op waarde worden geschat. En wij zijn ervan overtuigd dat we dat kunnen.

hoe dan?

Het magazine is meer dan een tijdschrift. Het is een bewaarnummer dat je in je boekenkast zet. Noem het een bookazine als je wilt. Scherp vormgegeven met oog voor detail. Afbeeldingen waar je naar blijft kijken. Ze worden gemaakt met het idee erachter dat het ook anders kan. We benaderen onderwerpen op zo’n manier dat we op zoek gaan naar de andere kant van het verhaal. Of dat nu de achterkant of ondersteboven is; we laten onderwerpen op onze wijze zien. Het kan altijd anders, maar dan moet je wel van de gebaande paden af. We werken met een team schrijvers en fotografen die zich herkennen in wat wij willen. De inhoud gaat boven alles. Ook ondernemers zijn blij met onze komst: Mud Magazine is verkrijgbaar bij verschillende zaken in Eindhoven.

We zijn wars van advertorials en gebakken lucht. Elke editie heeft maximaal 12 advertenties van 1/1 pagina. Daarnaast kan iedereen fan worden en daarmee ons initiatief  steunen. Een fan betaalt 10 euro en helpt ons daarmee op weg. In ruil daarvoor komt zijn of haar naam in het magazine te staan en wordt er een exemplaar toegestuurd. Dat is toch machtig mooi, niet?

Theo