mud magazine
facebook twitter instagram

van de makers van mud

sabine-en-laury
Tadaa! Wij zijn de makers van Mud: Laury van Eerd en Sabine te Braake. Mud Magazine werd begin 2014 door ons opgericht.
Wij hadden (en hebben) namelijk behoefte aan een Eindhovens magazine met wat meer cachet. Nu werken wij al een aantal jaar als artdirector en copywriter, de ideale combinatie voor een project als Mud.

Voor degenen die denken dat wij ‘alleen maar’ twee boekjes per jaar maken, dat is dus niet zo. Wij werken ook samen en los van elkaar voor verschillende opdrachtgevers. Wil je ook graag met ons samenwerken? Mail ons via info@mudmagazine.nl of bel 06-52693636. Onderstaand een aantal projecten van ons samen.

Project: It’s Fashion Weekend
Begin juli 2016 werden we als creatief team gevraagd de campagnebeelden en alle uitingen voor It’s Fashion Weekend Eindhoven te ontwikkelen. Een klus met veel druk op de ketel aangezien het evenement al begin september zou gaan plaatsvinden. Prioriteit nummer 1 waren de campagnebeelden. Dankzij de inzet van het team hebben we het op tijd voor elkaar gekregen. Daarna verzorgden we de vormgeving en teksten voor alle uitingen, persberichten en social media. Sfeerimpressie It’s Fashion Weekend

its-fashion-weekend


Project: Effenaar
Onlangs zijn alle concertposters van de Effenaar ingescand door het RHCe, zodat ze gearchiveerd kunnen worden. Momenteel werken we aan de samenstelling van vier catalogi met deze concertposters. Elk decennium krijgt zijn eigen overzicht in een catalogus en een tentoonstelling. Inmiddels zijn de boekjes over de jaren 70 en 80 verkrijgbaar bij de Effenaar. De jaren 90 en 00 volgen dit jaar nog.

img_2580

Project: Woonbedrijf

Sinds 2013 werkt Sabine mee aan W, het corporate magazine van de Eindhovense woningbouwcorporatie Woonbedrijf. Ze verzorgt het projectmanagement en de eindredactie. Voor de editie van oktober 2016 met het thema Gefaciliteerd door Woonbedrijf werd Laury door Sabine gevraagd het ontwerp van de cover voor haar rekening te nemen. Met de opdrachtgever werd afgestemd dat op een illustratieve manier het thema op de cover te zien zou zijn. We hebben een patroon ontwikkeld met daarin de elementen die door de woningcoöperatie worden gefaciliteerd. Kan zo in de collectie van Vlisco 😉

hr-woo16003-01-w-najaar-2016-cover