mud magazine
facebook twitter instagram

Tattoos in de kerk

31/10/2015

Tekst: Guido Segers

Weekend! Waar ga jij je ophouden de komende dagen? De DDW dagen zijn nu toch echt voorbij, de laatste restjes zijn opgeborgen, maar binnenkort krijgt de binnenstad weer mooie aankleding. Ach, er is meer dan genoeg moois te doen. We hebben weer wat op een rij gezet.

Zaterdag 31 oktober: Eindhoven Tattoo Convention @ Steentjeskerk
Misschien houdt je er van, misschien helemaal niet, maar tatoeages zijn veel meer dan alleen maar plakplaatjes voor op de huid. Het is een gevarieerde kunstvorm, die veel verschillende aspecten kent. Op de lokale conventie kun je daar een hoop van terugzien. Krijg je het zelf nou echt op de heupen en wil je er ook één? Dan kan je bij één van de vele (inter)nationale artiesten terecht. Natuurlijk is er nog veel meer te beleven, dus mis deze kans niet. Je kunt ook op zondag terecht.


Week 43 ROTS
Zondag  1 november: R.O.T.S. met Ruud Borgers @ Altstadt
De formatie rondom Ruud Borgers werd in 2009 opgericht in Kosovo en speelt frontale rock’n’roll, geïnspireerd door de klassiekers. De band heeft een sterke live-reputatie opgebouwd in zowel Nederland als op de Balkan. Stilstaan zal niet gaan lukken. Bovendien wordt de opwarming gedaan door de vreemde vogels van Tsar Bompa, dat moet je sowieso een keer mee maken.