mud magazine
facebook twitter instagram
30/06/2018

Tekst en beeld: Linda Bak Heerlijk eten, fijne muziek en de leukste acts, festival TREK heeft het allemaal. Dit weekend kun je er in het zonnetje bij de Karperdonkse Plas van genieten. Om de miljoenste bezoeker van het festival te zijn, ben je helaas te laat. Gisteren verwelkomde de organisatie […]

11/05/2017

Ook toe aan meer cultuur in je leven? Meld je dan aan op www.wearepublic.nl/brabant.

02/05/2017

Ook toe aan meer cultuur in je leven? Meld je dan aan op www.wearepublic.nl/brabant.

01/03/2017

Carnaval is voorbij en Lampegat is weer Eindhoven. Gelukkig is er evengoed nog genoeg te doen in de stad! Het wordt een veelzijdig weekend met muziek, tweedehands kleding én lekker eten.

23/02/2017

Dit weekend is het carnaval hier in Lampegat! Voor de meesten het gezelligste moment van het jaar, voor sommigen dé reden om de deur zo min mogelijk uit te komen. Wij neigen wat meer naar die laatste groep, maar wij vertrouwen erop dat carnavalstips overbodig zijn voor de fanatieke vierders. Vandaar een aantal tips voor een carnavalvrij carnavalsweekend!

22/02/2017

Het Koffiehuisje komt terug! Al weten de echte fans natuurlijk dat het nooit helemaal weg is geweest. Voor de nieuwe rubriek 'Om te volgen' dronk Mud’s Mayke een bekske met eigenaresse Loes Hermes om haar plannen voor de komende tijd te bespreken, en die zijn veelbelovend!

17/02/2017

Het is weer vrijdag, dus tijd voor weekendtips! Garage en autisme deze keer.

10/02/2017

Op de valreep voor het weekend nog een paar mooie tips! Vanavond kun je al lekker aan de gin-tonic en borrelhapjes bij ZwartWit om vervolgens te gaan dansen op hits uit de zero’s bij de Effenaar. En dan kun je morgen of zondag nog even een spetterende nieuwe outfit scoren tijdens de Vintage Kilo Sale bij het TAC.

01/02/2017

Dit weekend is er een met leuke feestjes. Vrijdag in De Effenaar en zaterdag in Het Ketelhuis. Kiezen hoeft dus niet! Feest ze!

30/01/2017

Dat was 'm dan, de allereerste Dynamiccon. Gisteren vulde Dynamo zich met een grote groep COS players.

27/01/2017

Zin in een weekend vol feminisme, humor, horror, blues, americana, een snufje psychedelica én fotografie? Kan gewoon!

20/01/2017

Houd jij ervan om lekker weg te rimpelen in een bubbelbad, ben je een fervent documentairekijker of loop je hele maandagen te klagen? Dit weekend is er in Eindhoven weer voor ieder wat chills!

16/01/2017

Zondag 29 januari vindt de allereerste Dynamiccon plaats bij Dynamo. Opgezet door vrijwilligersgroep Con-Nation die is ontstaan door een onderlinge liefde voor anime, manga, comics, series en alles wat daar bij komt kijken.

14/11/2016

Afgelopen zaterdag barstte het Klokgebouw weer uit zijn voegen dankzij We Are Electric. Marc Koetse maakte voor Mud een fotoverslag van het festival.

10/11/2016

Danny Stirn bracht in samenwerking met de Duitse band ‘Grausame Töchter’ een interessante boodschap over door middel van een videoclip.

08/11/2016

Mannen die zich meer vrouw voelen dan man, en hun vrouwelijke kant willen uiten, worden vaak teleurgesteld wanneer ze vrouwenkleding aantrekken. Debora Dax maakte een collectie comfortabele kleding voor de DAE Graduation Show.

08/11/2016

Beeld: Jeroen van der Wielen Mud ontving een uitnodiging om de happening rondom de onthulling van de feest-etalages van de Bijenkorf bij te wonen. Het thema van dit jaar: Castle of Dreams. Het bijgevoegde bericht beloofde ons verleiding, magie en een verwonderende wereld. Dit alles samengesteld door Noa Verhofstad, in 2015 […]

05/11/2016

Eindhoven host elke twee jaar één van de belangrijkste slagwerkevents ter wereld: het TROMP concours en festival. Het event geeft een inkijkje in de jonge, bruisende community van slagwerkers en componisten.

29/10/2016

Auto’s met een stoel, rollator, zaag of kroon op het dak. Als je de afgelopen dagen in Eindhoven was heb je ze niet kunnen missen: de Volvo Design Rides. Mud mocht meerijden met één van de Design Rides en sprak tijdens de rit een aantal bezoekers.

27/10/2016

Thom Kool ontwierp BOLT POWERPARKA, een bijzondere jas voor ‘urban nomads’. Ik bezocht hem tijdens de Design Academy Graduation Show, waar hij mij meer vertelde over de parka.

26/10/2016

Tijdens de Design Academy Graduation Show ontmoette ik Snir Gedasi. Zijn concept ‘Safe Ground’ sprak me heel erg aan. Hij maakt het mogelijk voor kinderen in oorlogsgebieden om buiten te spelen.

26/10/2016

Tijdens Design Academy’s Graduation Show spotte Mud ‘Precious Sight’, een design van de ontwerpster Robin Pleun Maas. Bril en accessoire in één.

25/10/2016

Toen ik zag dat de deuren tijdens de Dutch Design Week open stonden besloot ik toch ook even een kijkje te nemen. De lange donkere gang naar het skatepark, die eerder beklad was met graffiti, herkende ik niet terug.

24/10/2016

Vorig jaar beviel het zo goed, dat we het dit jaar weer wilden: op de eerste dag van Dutch Design Week gelijk vroeg van start gaan.

11/10/2016

Zo’n stage bij Mud is leuk natuurlijk, maar er is meer op de wereld waar ik benieuwd naar ben. Heb jij een leuk beroep in Eindhoven en mag ik een dag(deel) met je meelopen? Uiteraard breng ik mijn notitieboek en camera mee, zodat ik voor Mud een tof verhaal van […]

15/09/2016

Afgelopen week vond It's Fashion Weekend plaats. Vielgut's authentieke merken werden gecombineerd met de unieke vintage fashion van Ellie's kledingkast.

04/09/2016

Vandaag zullen er heel wat mensen wakker zijn geworden met spierpijn en hier en daar een buts of blauwe plek. Zo'n bezoek aan het Spingkussenfestival gaat je immers niet in de koude kleren zitten.

19/08/2016

Daar zijn we weer, hoor. Helemaal fris en fruitig na een paar weekjes vakantie. Je hebt ons natuurlijk enorm gemist. Gelukkig heeft Imke weer een aantal fijne weekendtips voor je, zoals je van ons gewend bent. Have a good one!

14/06/2016

Bliksem en Donderdag is een pitch avond en platform waar men projecten lanceert en accelereert. B&D is een samenwerking tussen VPRO Medialab, Baltan, High Tech Campus en TU/e. De pitchers voor editie van a.s. donderdagavond zijn geselecteerd!

09/06/2016

Of we Deliveroo wilden testen? Voor als je nu denkt 'Hè, wat?': dat is een site waar je eten van restaurants uit Eindhoven kunt bestellen en wat ze dan komen thuisbezorgen. Nu houden wij wel van lekker eten, dus dat wilden wij best eens onderzoeken.

07/06/2016

Holy moly, wat kregen we afgelopen zondag een lekkere line up voor de kiezen tijdens Boogiedown! En de weergoden houden blijkbaar ook van een goed stukje hiphop, want er was geen vuiltje aan de lucht.

02/06/2016

Eindeloos blijven kopen is verleden tijd. Delen is het nieuwe hebben, hoor je vaak. Ik zie voordelen.

24/05/2016

Renee en Willem waren 20 mei van de partij bij Bells Of Youth & supporting act IX in Café Wilhelmina. Ze maakten er een fijn verslag van.

17/05/2016

In 2001 kwam de video game ‘Tony Hawk Pro Skater 2’ uit. Het spel lanceerde skateboarden het nieuwe millennium in met een populariteit die de sport nog nooit eerder had gekend. Kids die in hun tienerjaren waren rond die tijd zijn opgegroeid met de game en met de soundtrack, zo ook de heren van John Coffey. Daarom een eerbetoon aan die grootse soundtrack in Area 51.

12/05/2016

  Het programma van de tweede editie van WE ARE ELECTRIC Weekender is compleet. Deze week werden de laatste zes acts aangekondigd: GANZ, Gomes, Haeken, Man With No Shadow, Murdock en THRASHER & MC Mike Redman zijn toegevoegd aan het nachtprogramma. Maar liefst 100 acts zullen gedurende 2 dagen (en nachten) op […]

10/05/2016

Foto: Philips Company Archives 14 mei viert Eindhoven dat Philips 125 jaar bestaat. De Bibliotheek Eindhoven, die gehuisvest is in een oud-fabriek van Philips, besteedt in haar Eindhoven-hoek aandacht aan deze feestelijke dag vol historie. Philips –van wieg tot graf In de Eindhovenhoek van de Bibliotheek Eindhoven staat de erfgoedtafel. Op […]

02/05/2016

Wat een fijn zomers feestje was dat in een uitverkochte Effenaar met multi-instrumentalist en activist Xavier Rudd. Het was liefde, roots, respect voor elkaar en goed zijn voor moeder Aarde wat de klok sloeg deze avond.

25/04/2016

Je kent het wel… je bent al een aantal minuten bezig om hét geschikte WhatsAppje te versturen, je stelt jezelf de vraag: ‘Komt dit wel oprecht over en is het niet te bot?’

31/03/2016

Eindhoven is een bekende stad met een rijke geschiedenis, maar je loopt er vaak doorheen zonder ergens bij stil te staan. Veel van deze kennis is al tot stof vergaan en bij sommige generaties niet eens bekend. Zonde, want er zit soms zoveel meer achter een gebouw dan dat je in eerste instantie kunt zien. Daarom gaan we in deze oude stof weer wat leven blazen.

30/03/2016

Tadaa! Vandaag is het dan eindelijk zover. Na maanden fotograferen, interviewen, bekijken en beluisteren...

24/03/2016

De temperatuur stijgt, de bloemen komen uit, lente! Tijd voor feestjes, etentjes en festivals!

22/03/2016

Hier lig ik in dan, in een tjokvolle kledingcontainer. Een slipje in mijn ene mouw, een warrige kwast in de ander. Ik belandde hier al na twee keer gedragen te worden. Maar liefst twee fucking keer. Dat geloof je toch niet?!

17/03/2016

Tekst: Anke Langelaan Beeld: Willem Wouterse ‘In tijden van schaarste word je creatief’, zo luidt een veelgehoorde uitspraak van vruuger. Maar sommige mensen worden juist creatief in tijden van overvloed. Zoals de Eindhovense Femke van Werde, die naast haar populaire kledingruilbeurzen en shop-in-shop bij kringloopwinkel Het Goed (beiden onder de […]

16/03/2016

De zon begint eindelijk weer te schijnen, de zonnebrillen komen weer te voorschijn. Iedereen kijkt weer uit naar de zomer. Maar hoe warm kan het worden in Eindhoven?

15/03/2016

‘Brabicana’…een nieuwe uitdrukking voor Brabantse liedjes waarin het wel en wee wordt bezongen met een zachte G.

09/03/2016

We kennen allemaal de struggles met parkeren voorafgaand aan een heerlijk middagje shoppen of een avondje op het terras. Maar hoeveel parkeerplaatsen heeft Eindhoven eigenlijk?

07/03/2016

Wladimir Manshanden ken je misschien van zijn project Verweesde Viaducten (ook verschenen als boek). Morgen verschijnt zijn nieuwe boek Urban Jungle Eindhoven.

02/03/2016

De afgelopen tijd zijn er veel bouwvakkers op station Eindhoven te vinden. Het centraal station wordt verbouwd. Meer ruimte voor de reizigers is het doel. Maar hoeveel zijn dat er eigenlijk?

01/03/2016

Na de eerste Agents of Change Umbrellatour die ik meemaakte, wilde ik natuurlijk weer! Niet alleen geeft het de mogelijkheid om Eindhoven te ontdekken, het biedt ook een dosis inspiratie waar je ú tegen zegt.

25/02/2016

Tekst: Bibliotheek Eindhoven Seks en intimiteit. Daarbij denk je niet meteen aan technologie. Toch is de moderne techniek al veelvuldig aanwezig in ons liefdesleven. Veranderen menselijke relaties door de invloed van nulletjes en eentjes? Is de ultieme toekomstdroom een levensechte liefdesrobot? De Bibliotheek Eindhoven slaat de handen ineen met Tegenlicht […]

24/02/2016

Alle Eindhovenaren die wel een drankje lusten, weten het te vinden. Het Stratumseind. Als er iets te vieren is, puilen alle kroegen uit. Maar hoeveel kroegen zijn er eigenlijk?

17/02/2016

Hoe snel is de brandweer als er echt iets aan de hand is? Deze vraag schiet toch af en toe door je hoofd. In Eindhoven hoeven we ons geen zorgen te maken.

10/02/2016

Tekst: Linda Bak Beeld: Saskia Schreven Carnaval zit er weer op. We hebben, letterlijk door weer en wind, gelachen en drankjes gedaan. Ook een optocht in iedere stad of dorp kan niet ontbreken. Brabant telde afgelopen jaar 328 optochten, met loopgroepen, muziek en mooie praalwagens. De wind blies een deel […]

04/02/2016

Groene jassen, paarse beenwarmers en gele hoeden. Aankomend weekend is het zover, carnaval! In de kroeg hangen we weer met de benen buiten en op de Markt is het stapvoets lopen.

27/01/2016

Misschien is het je al eens opgevallen, er lopen veel kleine riviertjes door Eindhoven. De stad is namelijk ontstaan op een moerasdelta van vijf rivieren.

25/01/2016

Tekst en beeld: Kathelijn Hendrikse Een maand geleden verhuisde ik met mijn man naar Eindhoven, mijn geboortestad. Om de stad en al haar mooie initiatieven opnieuw te leren kennen ben ik elke week op een andere plek in de stad. Als ‘digital nomad’ schrijf ik over mijn ervaringen. Voor Mud […]

20/01/2016

Iedere dag verschijnen er berichten in de media over de multiculturele samenleving in Nederland. Maar over hoeveel mensen gaat het eigenlijk?

13/01/2016

Aan het begin van het jaar zijn veel mensen bezig met het naleven van de goede voornemens. Dit fEindje is speciaal voor de snelheidsduivels onder ons die de verkeersboetes een beetje terug willen dringen.

06/01/2016

Na een gezellig feestje tijdens de jaarwisseling compleet met een hapje, een drankje en een beetje vuurwerk is iedereen weer aan het werk. Maar niet voor iedereen liep het even goed af met de kleurrijke klappers.

23/12/2015

De gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken, kerst. Deze donkere dagen worden verlicht met kaarsjes en kerstverlichting. Maar hoe lang hangen we eigenlijk al lampjes in de kerstboom?

16/12/2015

Als het deze winter echt gaat vriezen en als jij van plan bent een flink rondje te schaatsen, dan kom je in Eindhoven bedrogen uit. Er is maar weinig open water te vinden.

15/12/2015

Als een mantra voert de opzwepende muziek van de (deels) Nederlandse band My Baby het publiek in de kleine zaal van de Effenaar zondagavond mee naar een andere dimensie. Dat klinkt meteen heel zwaar en trippy, net als de voodoo waar de band zo van houdt, maar het is juist heerlijk dansbaar en verlichtend.

11/12/2015

Die lange, korte dagen voor kerst. Er komt maar geen eind aan zou je zeggen. Gelukkig zijn er genoeg leuke dingen te doen dit weekend om naar uit te kijken. We hebben ze voor je op een rij gezet. Maak er wat leuks van!

09/12/2015

Ken jij de struggles met een potlood en een cassettebandje nog? Kun jij het beeld van Madonna in haar beginjaren je nog voorstellen? Weet jij nog hoe een van de eerste computers van Apple eruit zag? Grote kans dat je in de jaren 80 geboren bent, net als de meeste Eindhovenaren.

02/12/2015

Vandaag een fEindje met een serieus randje. Iedereen heeft er weleens mee te maken gehad, zelf of in de familie of vriendenkring. Werkloosheid.

26/11/2015

Tekst: Linda Bak Beeld: Saskia Schreven Vandaag een fEindje in de feeststemming. Heb je dit weekend iets te vieren? Dan weet je waar je moet zijn… In Eindhoven! Het is geen verrassing dat er in Eindhoven veel mogelijkheden zijn om lekker een drankje te doen. De harde cijfers bevestigen die […]

19/11/2015

In MUD 3 hebben wij een artikel over beestachtige beroepen geplaatst. Hierin kwam ook imker Maurice aan het woord. Hij vertelt in het artikel over zijn bijen en zijn samenwerking met Beeware040.

18/11/2015

Het fEindje van deze week heeft te maken met een van de grootste ergernissen van tegenwoordig, file. Iedere ochtend lezen we berichten op internet over files of horen we de verkeersinformatie op de radio. Dat is ook niet gek als je weet hoeveel auto's er op de weg zijn.

12/11/2015

Restaurant Wiesen. Afgelopen jaar kregen zij hun eerste Michelinster. Nu gaat het er weer om spannen... Staat Wiesen volgend jaar weer in de Michelin Gids?

11/11/2015

Woensdag! Deze week een verhelderend fEindje! Een van de drukste weken van het jaar is weer aan de gang. De hele stad ik bezaaid met lichtkunstwerken en 3D-brillen. GLOW.

10/11/2015

Iedereen heeft weleens vol spanning naar het rode doek van een theater zitten staren. Je afvragend wat zich achter het doek afspeelt. Meestal is dat doek niet voor niks dicht en zijn er aan de andere kant nog veel mensen hard aan het werk om de laatste dingen klaar te maken, af te stellen of op te ruimen zodat de voorstelling kan beginnen. Zo ook Rob van nieuw Amerongen, toneelmeester bij het Parktheater.

09/11/2015

Natuurfenomenen zijn geregeld de inspiratiebron voor de kunstenaars die meewerken aan Glow. Met Mud Magazine liepen we een deel van de route en laten je vast wat highlights zien.

06/11/2015

Weekend! Ben jij er ook zo aan toe? Er staat weer wat leuks op de agenda, dus hierbij een kleine selectie voor je. Van vette hiphop en lichtjes tot bordspellen, allemaal gewoon in Eindhoven. Veel plezier!

05/11/2015

De nachten worden langer, dat betekent meer licht in de stad. De straatlantarens gaan eerder aan, de kaarsjes branden gezellig op tafel en ook de lichtkunstenaars halen weer alles uit de kast om een geweldige tiende editie van GLOW neer te zetten.

04/11/2015

Woensdag, dat betekent een fEindje. Na het lezen van dit fEindje controleer je vanavond wel twee keer op je deuren goed dicht zitten. Het gaat namelijk over onze medemens die leent zonder te vragen.

02/11/2015

Even vooraf: als je echt een hekel hebt aan tatoeages of als je vindt dat ze voor losers zijn, lees dan vooral niet verder. Ook mijn moeder raad ik af om verder te lezen, om teleurstelling te voorkomen. Afgelopen zaterdag gingen we namelijk naar de Eindhoven Tattoo Conventie om ons onder te dompelen in de hele tattoocultuur.

31/10/2015

Weekend! Waar ga jij je ophouden de komende dagen? De DDW dagen zijn nu toch echt voorbij, de laatste restjes zijn opgeborgen, maar binnenkort krijgt de binnenstad weer mooie aankleding. Ach, er is meer dan genoeg moois te doen. We hebben weer wat op een rij gezet.

28/10/2015

Het is weer woensdag! Tijd voor een fEindje. Vandaag een getal waar je van schrikt...

24/10/2015

Een expositie bekijken, nieuwe dingen ontdekken en onderdeel zijn van een onderzoek, dat kan allemaal bij MU op Strijp-S tijdens de Dutch Design Week.

23/10/2015

Een halve millimeter dikke kunststof draad van 260 graden Celsius wordt door een soort robotarm precies in de goede vorm op een glazen plaat gelegd. Dat is de eerste voetafdruk. Nog 48 uur, dan kun je hem aan!

22/10/2015

‘Hello, where are you from?’ ‘China’ antwoordt de jongeman achter in mijn taxi. Of hij speciaal voor de Dutch Design Week naar Eindhoven kwam vroeg ik. ‘No sir, I live at the Frederiklaan.’

22/10/2015

Struikelend over 3D printers en ecovriendelijke oplossingen, hossen wij deze dagen door de DDW. Een groot feest waar we dagelijks een excursie aan wijden. Zonder de obligate kleffe witte broodjes kaas en pakjes appelsap, maar met af toe een lekkere kop koffie en hier en daar wat verantwoords te snacken.

21/10/2015

Het midden van de week is weer aangebroken. En het is niet zomaar een week, het is een van de bekendste, drukste en leukste weken van het jaar voor Eindhoven. Dus deze week een fEindje in het teken van deze bijzondere week.

16/10/2015

In de hele stad is van alles te beleven op het gebied van design, maar waar komt dat eigenlijk vandaan? Hoe is het ooit begonnen? Om je een beeld te geven van de groei van DDW hebben we een aantal feiten en cijfers overzichtelijk voor je gemaakt.

15/10/2015

Het is weer tijd voor de Dutch Design Week, wat we vanaf nu gaan afkorten als DDW. We hebben wat leuks voor je op een rij gezet voor de komende dagen, ook als je de DDW stom vindt. Ben je in het centrum, check dan de prachtige Mud etalage bij Homestock op de Nieuwe Emmasingel. Veel plezier dit weekend!

14/10/2015

Vandaag een fEindje over een voorwerp, iets dat helemaal bij onze stad hoort. Een klein, rond, glazen bolletje, dat licht geeft als het donker is. Juist, een gloeilamp.

13/10/2015

De verwarming mag aan, de dikke jas mag uit de kast, de herfst is begonnen. Wat is er nou fijner dan lekker binnen zitten met een kop thee en iets lekkers, als het buiten nat en koud is? Wij gingen langs bij een aantal patissiers en hebben uitgezocht wat voor lekkernijen in deze tijd van het jaar het lekkerst smaken. Lees hier wat de professionals het lekkerst vinden.

12/10/2015

Het Blue Collar Hotel werd onlangs terecht verkozen tot mooiste bar van Nederland! Deze te gekke prestatie wordt op hun eenjarig bestaan gevierd met een een derde editie van Gypsy Hotel, hoera!

09/10/2015

Dit weekend maken we er een ontspannen en muzikaal weekend aan. Volgend weekend barst het design-geweld weer los, dus nu kan het nog even. Elke dag een toffe liveshow, die je eigenlijk niet zou mogen missen. Veel plezier dit weekend!

06/10/2015

De helft van de week is alweer voorbij, tijd voor een fEindje. Vandaag een fEindje voor de shopaholics onder ons. 105.786 vierkante meter om te shoppen! Is dat niet heerlijk?

30/09/2015

De W zit weer ik de dag, dat betekent een fEindje. Vandaag een onderwerp dat iedereen aangaat, namelijk het 'groen' in onze stad.

25/09/2015

Ben jij opzoek naar iets nieuws? Een andere manier van uit eten gaan? Dan heeft AirDnD de oplossing.

23/09/2015

Het midden van de week, dat betekent een fEindje. Vandaag wat meer uitleg over de plek waar Mud gemaakt wordt, namelijk het kantoor op de zevende van de Apparatenfabriek op Strijp-S.

16/09/2015

Het is weer zover... woensdag! Vandaag een erg mooi, belangrijk en actueel fEindje. Iets wat wij zeker niet mogen vergeten.

11/09/2015

Seasick Steve, echte naam Steven Wold, bezocht Eindhoven al eens eerder voor een optreden. Wederom staat de bluesgitarist in een uitverkochte Effenaar. Dat betekent dus een ramvolle zaal, die al ruim voor de support act vol gestroomd is. Mud was erbij om verslag te doen van het optreden van de be(b/j)aarde muzikant.

08/09/2015

Onze stad kan soms heel druk zijn, dat merkt iedereen weleens. Maar hoe dicht wonen we nu eigenlijk echt op elkaar?

03/09/2015

Het Beursgebouw Eindhoven was dit weekend een rollerderby walhalla-hal. De sport is in de jaren 30 in Amerika ontstaan, maar is tijdens de crisis in de jaren 70 langzaam verdwenen. Sinds 2001 is het gelukt om in Texas de sport nieuw leven in te blazen.

01/09/2015

Afgelopen zondag was het dan zover, de eerste editie van Van Moll Fest en Mud Magazine was er natuurlijk bij. De locatie is een bijzondere, maar de sfeer is dat zeker ook. Met acht brouwers en diverse makers van lekkere hapjes is het een middag genieten met dit warme weer. Met een fijn muziekje erbij, kan er eigenlijk niets mis gaan.

31/08/2015

Blue Collar Hotel was gastheer van The Pretty Things Peepshow: een internationale burlesque show die de hele wereld al heeft aangedaan. Eindhoven is de voorlaatste locatie en wat een geluk, we waren erbij!

20/07/2015

Vanwege het daverende succes van de eerst editie in december 2014 was Het Blue Collar theater op Strijp S afgelopen zaterdag weer het decor voor het Gypsy Hotel. Geestelijk vader van deze in burlesque sfeer getekende avond is Paul Ronny Angel.