mud magazine
facebook twitter instagram

Ga de deur uit!

06/11/2015

Tekst: Guido Segers

Weekend! Ben jij er ook zo aan toe? Er staat weer wat leuks op de agenda, dus hierbij een kleine selectie voor je. Van vette hiphop en lichtjes tot bordspellen, allemaal gewoon in Eindhoven. Veel plezier!

Vrijdag 6 november: Ronnie Flex @ Effenaar
Was het de zomerhit van 2015 of vond je het helemaal shit? Eigenlijk maakt het niet zoveel uit, feit is dat Ronnie Flex en Lil’ Kleine (die is er ook bij) op zegetocht zijn door Nederland. Ze sloopten Lowlands al van de zomer en nu komen ze dat in de Effenaar nog eens lekker over doen. Meemaken dus!


Week 44 openingsshow Glow
Zaterdag 7 november: Glow Openingsshow 2015 @ Stadhuisplein
Ja, waar moet je anders zijn deze zaterdagavond? Het is weer Glow tijd, dus trek je warme jas en wandelschoenen maar uit de kast voor een fijn rondje lichtkunst. Wij zijn in ieder geval benieuwd wat dit jaar weer tevoorschijn getovert wordt. De voorbereidingen zien er veelbelovend uit. Naderhand kun je natuurlijk op een gloeifeestje opwarmen, zoals bij Radio Royaal.


week 44 spellen
Zondag 8 november: Spellenspektakel @ Beursgebouw
Even iets helemaal anders. De koude dagen komen er weer aan, waarop je liever binnen blijft. Dan is hele avonden tv-kijken ook een beetje treurig, dus hoog tijd om een paar goede spellen in te slaan om op een leuke manier de avonden te vullen. Het Spellenspektakel is daar toch wel de meest geschikte plek voor. Bovendien hartstikke leuk voor de kids, dus die kunnen ook mooi mee.