mud magazine
facebook twitter instagram

Funky food, Fake Billy, Bier en big

11/12/2015

Tekst: Guido Segers

Die lange, korte dagen voor kerst. Er komt maar geen eind aan zou je zeggen. Gelukkig zijn er genoeg leuke dingen te doen dit weekend om naar uit te kijken. We hebben ze voor je op een rij gezet. Maak er wat leuks van!

Vrijdag 11 december: Funky Food Festival @ VDMA Eindhoven
Een heel festijn van lekker eten met de beste thuiskoks, foodvans en meer in stijl. Maar naast je maag verwennen met zoveel goeds, is er ook karaoke, dans, gezelschapsspelletejs, workshop, live-muziek, demo’s en veel meer. Je kunt ook de rest van het weekend terecht op deze speciale wintereditie van het Funky Food Festival.


Week 50 Fake Billy
Zaterdag 12 december: Fake Billy & the Prophets releaseparty @ Café Wilhelmina
Nu nog gewoon te zien in de kleinere zaaltjes, maar voor hoe lang nog? Sleazy rock ’n roll die piept en kraakt, maar vooral rockt in de Wilhelmina. Met als opwarmer de recente sensatie Iguana Death Cult. Ik zou het wel weten op mijn zaterdagavond, dus doe je dansschoentjes maar aan en laat je lekker meevoeren op de gruizige gitaarrock van deze twee bands. Fake Billy brengt ook nog eens een nieuwe plaat uit. Heuj!


Week 50 Bier en Big
Zondag 13 december: Bier & Big Winterfestival @ Ketelhuis
Bier en vlees! Dát heeft een mens nodig in de wintermaanden. Gelukkig hebben de mensen van het Ketelhuis en de Bierbrigadier daar een perfect feestje voor bedacht. Laat je verrassen door vele smaken gerstenat, maar ook lekker eten. Je kunt vanaf 13.00 uur terecht op de locatie en gelijk aan de slag.