mud magazine
facebook twitter instagram

Allemaal live

09/10/2015

Tekst: Guido Segers

Dit weekend maken we er een ontspannen en muzikaal weekend aan. Volgend weekend barst het design-geweld weer los, dus nu kan het nog even. Elke dag een toffe liveshow, die je eigenlijk niet zou mogen missen. Veel plezier dit weekend!

Vrijdag 9 oktober: Diff @ Café Wilhelmina
Vijf gitaristen op rij en een bak ervaring en podiumenergie, dat is op zich al genoeg om een goede avond te hebben. Het debuutalbum van Diff moet nog uitkomen, dus zie ze nu voor ze groot worden in Wilhelmina. Dat is niet alles overigens, want de heren nemen ook een lekker biertje mee uit Friesland om te proeven, er wordt ook een lekker plakje worst bij aangesneden. Genieten dus op je vrijdagavond.


Week 41 Blue Collar Theater
Zaterdag 10 oktober: Gypsy Hotel @ Blue Collar Theater
Zin in een stomende, spannende avond? Dan moet je hier zijn op de zaterdag voor gave muziek, dans en een geweldige sfeer. Dat allemaal besprenkelt met bourbon en nog meer verrassingen. Optredens van onder andere De Stokers, The Dump Brothers en The Urban Voodoo Machine. Kortom, niet te missen, deze legendarische clubavond uit Londen. Er zijn nog kaarten!


Week 41 Hoffmaestro
Zondag 11 oktober: Hoffmaestro @ Effenaar
We blijven lekker een avondje langer hangen in de sfeer van vette performance, want Zweedse eclectische rockers Hoffmaestro komen de Effenaar aandoen. Eerder zette het gezelschap, dat ska, punk, country en electronica door elkaar gooit, festivals als Mundial, Paaspop en Lowlands op zijn kop. Nu komen de mannen naar de Effenaar toe en dat is dus gelegenheid voor een feestje.