mud magazine
facebook twitter instagram

Weekendtips 20 – 22 januari

20/01/2017

Tekst: Mayke Peeters
Beeld: Effenaar

Houd jij ervan om lekker weg te rimpelen in een bubbelbad, ben je een fervent documentairekijker of loop je hele maandagen te klagen? Dit weekend is er in Eindhoven weer voor ieder wat chills!

Tijdens Bubble Up kun je vandaag in de Effenaar namelijk lekker wegbubbelen in je hot tub onder het genot van muziek van o.a. Biki90 en Ladyboys. Over een bijzondere outfit hoef je niet na te denken: een speedo of bikini is voldoende, al doet een kekke badmuts misschien ook wonderen!

Bij PreDOCfeed in TAC ben je het hele weekend welkom om te komen kijken naar korte documentaires. Dit om alvast in de stemming te komen voor DOCfeed, wat plaats zal vinden van 16 t/m 19 februari.

En heb je daarna nog steeds last van de nasleep van ‘blue monday’ (mocht je daar überhaupt in geloven), of wil je gewoon positiever in het leven staan? Dan kun je zaterdag ook nog op bezoek bij Bibliotheek Eindhoven om daar een talkshow bij te wonen over de klaagvrije maandag, of beter nog, een klaagvrij leven! Zo ga je lekker fris de nieuwe week tegemoet.